Zondag 3 oktober begint een nieuwe serie preken. In deze serie gaat het om de verhouding tussen het Oude Testament en het Nieuwe Testament. Geldt het eerste deel van de bijbel ook vandaag nog als het Woord van God of is het voor christenen ondergeschikt aan het tweede deel van de bijbel, het Nieuwe Testament? Het is opvallend hoeveel kernbegrippen uit het Nieuwe Testament als het kruis, genade, verzoening, redding, zonde en het opnieuw geboren worden hun wortels vinden in het Oude Testament. De bijbel is één boek dat bestaat uit twee delen die samen het Woord van God vormen. Wil je de blijdschap van het tweede deel van de bijbel kennen en ervaren, dan is het eerste deel onmisbaar. Op de facebook pagina vind je iedere week het nieuwe thema van deze serie preken.

De bijbel: Gods boek voor jou!