Kids4Life is er voor kinderen vanaf 0 tot en met 12 jaar.
Kids4Life bestaat uit verschillende activiteiten op verschillende momenten in de week en in het jaar:

– Kids4Life – Crèche
– Kids4Life – Zondagmorgen
– Kids4Life – CreaKids
– Kids4Life – PartyKids
– Kids4Life – SummerKids

.
.
. . .  . . .

Kids4Life – Crèche

De crèche op zondagmorgen tijdens de dienst is voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We spelen samen, we zingen liedjes, we lezen een bijbelverhaal en we genieten samen van ons fruit met wat drinken, wat de kinderen meenemen van huis. We hebben een leuke groep vrijwilligers die er elke zondagmorgen weer een klein feestje van maken. Kom je ook eens een kijkje nemen?

Contactpersonen: Stèphanie Hamminga, Wiebje Geerts, Saffira Scholtens

Kids4Life – Zondagmorgen
Elke zondagmorgen zijn de kinderen van 4 tot en met 12 jaar welkom bij Kids4Life tijdens de dienst. De kinderen beginnen in de dienst maar zullen na het kindermoment naar hun eigen ruimte gaan. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Erna Pots.
.
  
Groepsfoto in Drouwenerzand
Kids4Life – CreaKids
De creakids is een gezellige avond waar we samen zingen, lezen en knutselen. Sinterklaas en Kerst vieren we met speciale creakids avonden. En aan het eind van het seizoen hebben we altijd een leuk uitje. Het is altijd erg gezellig! De creakids is op dinsdagavond van 18:30 tot 19:30 voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken, dan ben je welkom! En wie weet zien we je dan nog vaker.
Leidsters van de Creakids: Ina Lamain, Engela Remmerts, Kim van der Laan, Margie David, Saffira Meems en Evitha Meems

Contactpersoon: Margie david

Kids4Life – PartyKids
In de herfstvakantie wordt de PartyKids gehouden voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Kim van der Laan
Groepsfoto Partykids
Kids4Life – Summerkids
De Summerkids is altijd tijdens de zomervakantie, tijdens de dienst. De kinderen zitten eerst in de kerkzaal en gaan daarna naar de Summerkids. De Summerkids is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Elke week zijn er andere medewerkers aanwezig. De kinderen kunnen hier knutselen, spelletjes spelen, kleuren en ook zijn er spellen voor buiten, dus met mooi weer kunnen ook buiten spellen gedaan worden. Er ligt van alles wat de kinderen kunnen doen, en vaak mogen ze zelf kiezen wat ze het liefst gaan doen. De kinderen krijgen tijdens de Summerkids altijd wat ranja te drinken en een lekker snoepje.Contactpersoon: Kim van der Laan
.
Klik op de logo voor meer informatie over het kinderwerk