5 juni 1971 – 5 juni 2021
Foto’s van de feestelijke dienst staan in de foto album – link naar foto’s

Vijftig jaar! ’t Kruispunt bestaat dit jaar vijftig jaar. Op zondag 30 mei 2021 gaan we dit jubileum vieren met een themadienst. Het thema is ‘bouwen’ en tijdens deze themadienst zullen we op een feestelijke manier stil staan bij het vijftig jarig bestaan, door middel van onder andere oude foto’s en oude verhalen. Voor de kinderen is er ook veel te zien tijdens deze dienst. Zo komen de poppen Fien en Tessa in beeld, de allerkleinsten van de gemeente komen voorbij en kun je een leuke prijs winnen als je goed oplet! Tijdens de dienst zie je een aantal bouwhelmen verschijnen. De allerkleinsten mogen tellen hoeveel bouwhelmen ze zien en de grote(re) kinderen kunnen met de letters op de bouwhelmen een woord vormen. Bouw je thuis ook mee aan deze dienst, door het feest samen met ons te vieren?
Online dienst – 30 mei 2021 om 09.30