Welkom in onze kerstdiensten!

Wij zijn er klaar voor om het geboortefeest van Jezus te vieren. Het thema voor Kerst 2019: Geef licht!
Wij beginnen op 24 december met de kerstnachtdienst. Vanaf 20.30 uur wordt op het kerkplein koffie en warme chocolademelk geschonken met iets lekkers erbij. De dienst begint om 21.30 uur. Wij zingen bekende kerstliederen samen met het combo en de Christmas Voices werken mee.
De eerste kerstdag beginnen wij om 9.30 uur. Er is een gelegenheidskoor samengesteld en ook de kinderen van Kids4Life doen aan deze kerstdidnst mee. Hoe mooi en fijn is het om samen te vieren dat Jezus, het licht van Gods liefde naar ons toe is gekomen en dat wij dat licht aan elkaar en anderen mogen doorgeven. Het zou geweldig zijn als wij het ook samen met jou mogen vieren.

Je bent welkom. Gezegend kerstfeest!