Onze voorganger, ds Fred Smit, zal ons meenemen in een nieuwe serie preken “Verhalen met een verdieping”. Deze nieuwe serie van preken start op 7 januari. Verhalen met een verdieping zijn verhalen die een diepe waarheid verbergen. In deze serie preken gaat het over verhalen van Jezus. Jezus noemde zijn verhalen “gelijkenissen”. In zijn verhalen gaat het dan ook over een bijzondere geestelijke waarheid. Jezus wil ons met zijn verhalen niet alleen iets duidelijk maken, maar Hij wil ons ook op een fundamenteel niveau uitdagen.

Oppervlakkig gezien lijken de verhalen van Jezus nogal onschuldig. Alledaagse verhaaltjes over alledaagse dingen die gemakkelijk te begrijpen zijn. In werkelijkheid zijn het verhalen die bedoeld zijn door onze psychologische verdedigingslinies heen te breken en een verdieping aan te brengen in ons geloofsleven. Onze diensten beginnen om 9.30 uur. Je bent van harte welkom. Onze diensten zijn ook live te zien en te beluisteren. Ook is er de mogelijkheid om de diensten op een later tijdstip te volgen.