Het thema van de stille week en Pasen 2017 is: RONDOM HET GRAF.

De stille week begint woensdag 12-4 om 19.30 uur en wordt zaterdag 15-4 afgesloten.
Iedere viering op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag begint om 19.30 uur en duurt 30 minuten. Vanaf 19.15 uur bent u welkom. Er wordt gebeden, gelezen uit de bijbel, gezongen en er is een korte overdenking. De schriftlezingen worden niet geprojecteerd. Als u wilt meelezen, wordt u gevraagd uw eigen bijbel mee te nemen. Op Goede Vrijdag wordt het Heilig Avondmaal gevierd en de dienst zal dan ook iets langer duren.
De samenkomst op zondag 15-4 de 1e Paasdag begint om 9.30 uur en belooft een feestelijke dienst te worden.

Donderdag 13-4 is er gelegenheid om samen The Passion van de EO te zien op groot scherm in ons kerkgebouw. Vanaf 20.00 uur wordt u verwelkomd met een kopje koffie of thee. De uitzending begint om 20.30 uur.